Ja, altså bare enden på fødselsdagsfest(-er)

Jeg sidder bagerst i stuen og har udsyn til 3 x mås(-er), som ligger på en luftmadras og ser Happy Feet. Der var ellers købt skrækfilm og vi skulle lave pop-corn, men vi spiser istedet de sidste Tortilla-chips og ser tegnefilm! 14-15 år er en magisk alder! De skifter hurtigt stemning og mening(-er).

Dagen er gået godt og jeg er død-træt. Vi blev 17 ialt, så hele stuen blev ommøbleret (igen – igen) og bordet fik begge plader i. Det var noget med at komme hinanden tæt ved.

Da kagerne var spist og der var drukket cacao – og kaffe/te – drønede hele ungdommen pludselig afsted ud til parkeringspladsen, hvilket jeg blev fuldstændigt forvirret over! Det viste sig, at onkel Finn og Rachel havde fået Jens til at demonstrere de Wave-boards, Johanne er med ude engang imellem for at promovere og instruere i Street-surfing. Vi andre myldrede med ud for at grine lidt af de, der forsøgte sig, men det varede ikke længe, før alle de, der forsøgte sig, faktisk kunne klare sig hæderligt. Der blev kun brug for et enkelt plaster.

Streetsurfing på parkeringspladsen

Efter “legen” på parkeringspladsen smuttede ungdommen ind på Johannes værelse for at være fri for dem, der var over 20, men vi klarede os glimrende uden “børnene”, for der skulle laves noget mad. Vi spiste hjemmebyggede burgere og lidt Chili con carne og skiltes igen i 2 lejre og først ved midnat var de sidste af dem, der ikke skulle sove her, gået hjem.

Og så var det jo egentlig, at der skulle ses skrækfilm, men foreløbig ser vi slutningen på Happy Feet og så taler de om, at de vil se Frækkere end politiet tillader og det kan jo være skrækkeligt nok, men er mest morsomt, så jeg nyder freden, grinene og 3 teenagere, der alligevel ikke nået til gyset.

De taler godt nok om, at skrækfilmen kan ses til morgenmaden, men … gad vide, om de ombestemmer sig igen og hellere vil grine. Det vil vise sig.

Advertisements