Sådan er det med en teenager i huset.

I denne uge har Johanne været i praktik på Geologisk institut og det var en fuldstændig succes. Hun havde selv skaffet sig pladsen og det er så “spooky”, at når vi går ud fra, at hun skal på efterskole næste år, så var dette hendes eneste chance for at komme i praktik derinde. Nu er det nemlig sådan, at de normalt ikke tager praktikanter fra 8.-klasser, men de havde lige en plads i denne uge, og den måtte hun gerne få.

Søndag nat ved midnatstid kom hun hjem fra turen til Paris, som Ann og Thomas havde inviteret hende på og som var en stor oplevelse, men det lykkedes hende at komme op og afsted til tiden mandag morgen, for hun var så spændt på at skulle ind og se, om det nu også var så spændende, som hun forestillede sig at være geolog. – Og det var det! Det har været skønt at opleve hendes entusiasme hele ugen, når hun kom hjem og fortalte om, hvad de laver inde på instituttet.

Variationerne opstår, når hun synes, jeg er for irriterende eller at verden bare skulle lade hende være i fred – eller begge dele – og så også da fordi, hun startede ugen med at være lidt træt! Så vi har da haft et par turbulente dage her i ugen. Nå, men den er ovre og vi overlevede.

Nu skal energien bruges til at forberede noget hygge i anledning af Johannes fødselsdag på mandag, så vi ser fremad og glæder os til, at dette om 10 år er en tid, vi vil se tilbage på med lidt overbærenhed.

Suk.

Advertisements